Altijd al de sterren

van de hemel willen zingen!

Dat kan, maar we beginnen vooraan!

We beginnen ten eerste bij de zangtechniek. We doen hiervoor speciale zang- en stemoefeningen. We besteden aandacht aan je houding, adem en uitspraak. Verder behandelen we stijlgevoel, taalbegrip, muzikaliteit en timing. Natuurlijk komt ook het leren van noten aan bod.

Zingen is emotie! 

Zingen is emotie uiten. Muziek doet wat met je, veel mensen raken ontroert bij het horen van muziek. Met jouw stem kun jij mensen ook ontroeren. Tijdens de zanglessen gaan we hiernaar op zoek. We kijken welke stijl bij jou en je stem past. Op die manier breng jij muziek tot leven, op een wijze die bij jou past!

 

Je leert niet alleen zingen, maar je krijgt veel extra’s. Hierbij kun je denken aan  het vergroten van je zelfvertrouwen, jouw emoties durven tonen, een beter gebruik van je stem te leren en een betere houding aan te nemen.

Samen zingen?

Samen met je vriendinnetje op muziekles. Jij wilt leren zingen en je vriendinnetje op pianoles, dat is dus bij mij ook mogelijk. Wat is er nu leuker dan samen op muziekles!

Bij mij is het mogelijk om samen les te krijgen. Je kunt allebei voor zingen kiezen maar het is ook mogelijk dat de één zingt en de ander piano gaat spelen. Je kunt ook samen met de broer(tje) of zus(je) op les komen.

In de lessen besteed ik aandacht aan: de (basis)techniek, het ritme, het gehoor, het lezen van noten en de muzikale voordracht. Ik pas mijn lessen aan naar jouw niveau, lestempo en doelstelling.

Iedereen kan leren zingen!

Ik geef zangles aan jong en oud. Je brengt natuurlijk je eigen stem en zangervaring mee. Mijn lesmethode pas ik aan naar jouw wensen, niveau en doelstelling.