Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia
2 jaar geleden

Al voor een andere half jaar hebben we samen met mijn dochter pianoles van Magdalena. We zijn echte beginners. Magdalena heeft heel veel geduld, is superlief en vindt altijd manieren om mijn dochter te motiveren. En dat doet ze ook voor mij! Vol enthousiasme ga ze opzoek naar liedjes dat op onze wensen en niveau passen. Een aanrader!

Marjolein
2 jaar geleden

Mijn zoon speelt al 9 jaar keyboard en nu piano bij Magdalena. Hij gebruikt maar 1 hand. Nu als puber niet altijd zin om te oefenen maar hij wil niet stoppen. Magdalena is superlief, geduldig en hij speelt zijn favoriete liedjes die Magdalena dan voor hem herschrijft. Ze heeft mega veel geduld en zij blijft gezellig!!!

Silvia
2 jaar geleden

Sam en Benjamin hebben allebei pianoles van Magdalena. Super om te zien hoe zij ze allebei dat leert waar ze zelf om vragen en wat ze nodig hebben.
Altijd komen ze enthousiast terug van de les.
Muziekles op maat.

Marie
2 jaar geleden

Mijn dochter Imke heeft gitaarles bij Magdalena. Imke heeft er heel veel plezier in!! Afgelopen weekend was er open podium bij Magdalena en konden we genieten van o a. een optreden van Imke.
Echt een aanrader om bij Magdalena muziekles te volgen!

Jeanette
2 jaar geleden

Al heel wat jaren heb ik pianoles bij Magdalena. Je leert er liederen spelen die je zelf leuk vind. Het is altijd een plezier om weer naar les te gaan.

Bertine
4 jaar geleden

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met zangles bij Magdalena. En dit is echt Top! Magdalena is heel enthousiast bij het lesgeven, professioneel, veelzijdig en ook erg gezellig!!
Magdalena, geniet van je vakantie, ik kom daarna graag weer terug op les!

Mirjam
4 jaar geleden

Al vanaf jongs af aan wilde ik leren piano spelen. Een paar jaar geleden ben ik gestart bij Magdalena. Zo ontzettend fijn om les van haar te krijgen. Ze bouwt langzaam de moeilijkheid op en geeft goede tips en aanwijzingen. Een echte vakvrouw! Daarnaast is ze heel gezellig en zorgzaam.

Madelon
4 jaar geleden

Voor onze zoontjes is het iedere week weer een cadeautje om muziekles van Magdalena te krijgen. De ene gitaar en de andere krijgt pianoles. Een warm ontvangst, liedjes leren die zij leuk vinden en het leren van de noten gaat er dan zo vanzelf in. Magdalena heeft engelengeduld en wordt net zo vrolijk van de kinderen als zij van haar.

Maria
4 jaar geleden

Magdalena is een prettige dirigente en fijne zangdocent met veel aandacht voor ademtechniek, zangtechniek, expressie en emotie in de muziek.
Van harte aanbevolen!