Gitaarspelen

Bij het kampvuur samen met vrienden zingen en muziek maken?

De gitaar is dan hét instrument. Begeleid jij de zangers dan op je gitaar met akkoorden? Of wil je klassiek gitaar leren spelen? Het is mogelijk om les te krijgen op een klassieke Spaanse gitaar of Westerngitaar/Steelstringgitaar.  In de lessen besteed ik aandacht aan de verschillende vormen van gitaarnotatie zoals: TAB, akkoordenschema, leadsheet, melodie of akkoordsymbolen. Natuurlijk ga je ook de (basis)techniek, ritme, gehoor en de muzikale voordracht leren.

Muziek brengt sfeer

Je brengt extra sfeer en de avond kan niet meer stuk! Je vrienden zullen het geweldig vinden. Tijdens de lessen gaan we op zoek naar het muziekgenre wat bij jou past en je aanspreekt. Op die manier breng jij je eigen muziek tot leven! Ik leer je graag ontdekken dat het maken van muziek je veel plezier brengt. En je bent natuurlijk hartstikke trots op jezelf als je een saaie barbecue weet te veranderen in een gezellig feest. Met muziek wordt alles anders!

Iedereen kan leren spelen!

Al ben je jong of oud, iedereen kan gitaarspelen. Het begint natuurlijk bij je muzikale aanleg. In de les kunnen we ook aandacht besteden aan improviseren en/of je eigen composities. Mijn lesmethode pas ik aan naar jouw wensen, niveau en doelstelling.

Waar?

Het is mogelijk dat ik bij je thuis kom lesgeven. Je kunt dan in je eigen vertrouwde omgeving les krijgen. Je kunt ook naar mijn muziekstudio komen. Mocht je gebracht worden, dan kan jouw “chauffeur” onder het genot van een heerlijk kopje koffie wachten in het zitje.