Pianoles

Ben je gefascineerd door de piano?

Het instrument met die prachtige klank! In de pianolessen besteed ik aandacht aan: de (basis)techniek, ritme, gehoor, noten lezen en de muzikale voordracht. Omdat iedereen anders is, pas ik mijn lessen aan naar jouw niveau en lestempo.

 

Het is mogelijk dat ik bij je thuis kom lesgeven. Je kunt dan op je eigen vertrouwde piano les krijgen. Je kunt natuurlijk ook naar mijn muziekstudio komen. Mocht je gebracht worden, dan kan je ouder/voogd onder het genot van een heerlijk kopje koffie wachten in het zitje.

Muziek ontroert

Muziek ontroert en piano muziek in het bijzonder! Veel mensen voelen emoties bij het horen van prachtige piano muziek. Ook jij kunt mensen ontroeren met jouw pianospel. Tijdens de pianolessen gaan we op zoek naar het muziekgenre, wat bij jouw past en jou aanspreekt. Op die manier breng jij muziek tot leven die bij jou past! Ik leer je graag ontdekken dat het maken van muziek je veel plezier brengt. En je bent natuurlijk hartstikke trots op jezelf, als je een moeilijk stuk kunt spelen! Ik denk dat je ouders en grootouders het ook geweldig vinden!

Iedereen kan leren spelen!

Al ben je jong of oud. Het begint natuurlijk bij je muzikale aanleg. In de les kunnen we ook aandacht besteden aan improviseren en/of je eigen composities. Mijn lesmethode pas ik aan naar jouw wensen, niveau en doelstelling.