Dirigeren

Ben je lid van een zangclubje of zangkoor en vind je het leuk om te leren dirigeren? We beginnen met een eenvoudig (koor)repertoire. Ik leer je de beginselen van de muziektheorie, solfège, dirigeer- en repetitietechniek. In de lessen besteed ik aandacht aan:  (basis)techniek, ritme, gehoor, noten lezen en de muzikale voordracht. Ik pas mijn lessen aan naar jouw niveau, lestempo en doelstelling. Het is toch hartstikke leuk om samen met je zangclubje muziek te maken.

Waar?

Het is mogelijk dat ik bij je thuis kom lesgeven. Je kunt dan in je eigen vertrouwde omgeving leren dirigeren. Je kunt ook naar mijn muziekstudio komen. Mocht je gebracht worden dan kan je ‘chauffeur’ onder het genot van een heerlijk kopje koffie wachten in het zitje.

Muziek brengt sfeer

Met je vriendjes en vriendinnetjes muziek maken, dat is toch geweldig. Muziek brengt extra sfeer en iedereen zal het mooi vinden. Ik leer je graag ontdekken dat het maken van muziek je veel plezier brengt. En je bent natuurlijk hartstikke trots op jezelf en op je koor(tje) als jij een lied dirigeert. Met muziek wordt alles anders!