Keyboardles

Heb je iets met ritmes en knopjes? Dan is misschien het keyboard wel jouw instrument! Uit dit populaire instrument kun je prachtige klanken toveren. In de lessen besteed ik aandacht aan: de (basis)techniek, ritme, gehoor, noten lezen en de muzikale voordracht. Omdat niemand gelijk is, pas ik mijn lessen aan naar jouw niveau en lestempo.

Waar?

Het is mogelijk dat ik bij je thuis kom lesgeven. Je kunt dan op je eigen vertrouwde keyboard les krijgen. Je kunt ook naar mijn muziekstudio komen en les krijgen op een Yamaha PSR-S550 of Casio CTK 671. Als je zelf een ander keyboard hebt gekocht, dan is het handig om je eigen keyboard  mee te nemen. Je leert de betekenis van alle knopjes op je eigen instrument kennen. Verschillende keyboardmerken benoemen knoppen anders, terwijl het gaat om dezelfde functie.

Mocht je gebracht worden, dan kunnen je ouders/voogd onder het genot van een heerlijk kopje koffie wachten in het zitje.

Muzikale toverdoos

Je leert een muzikale toverdoos bespelen. Veel mensen zijn onder de indruk van alle geluiden en effecten die je uit een keyboard kunt halen. Ook jij kunt je publiek verrassen op een technisch stukje muziekwerk. Tijdens de keyboardlessen gaan we op zoek naar het muziekgenre wat bij jou past en je aanspreekt. Zo voer jij muziek uit die bij jou past! Ik leer je graag het keyboard ontdekken en leren spelen met akkoorden. Je zult gaan merken dat het maken van muziek je veel plezier brengt. En je bent natuurlijk hartstikke trots op jezelf, als je een stuk kunt spelen met zelf bedachte geluiden en effecten! Je ouders en grootouders zullen het ook geweldig vinden!

Orgelles

In mijn studio staat ook een orgel, Eminent Positief II. Gevorderde leerlingen geef ik les op dit klassieke instrument. Natuurlijk is het geweldig, als je ook eens zo’n prachtig instrument bespeelt.

Iedereen kan leren spelen!

Al ben je jong of oud. Een keyboard/orgel bespelen kan iedereen. Dit begint natuurlijk wel bij je muzikale aanleg. Bij het keyboard leer je spelen met de begeleidingsautomaat. Mijn lesmethode pas ik aan naar jouw wensen, niveau en doelstelling.