Docent

Je krijgt les van mij: Magdalena Maria Jarczyk. Ik kom uit een muzikale familie, thuis werd veel muziek gemaakt. Mijn beroepsopleiding heb ik gevolgd aan het conservatorium in Zwolle. Ik heb daar mijn bachelor graad Kerkelijke koorleider behaald. Daarnaast heb ik de Mastergraad Koordirectie en Muziek docent op Universiteit in Katowice met succes afgerond.

 

Vanaf 2007 ben ik in de Zwolse regio actief en als dirigent verbonden aan 6 koren. De kerkelijke zangkoren ‘Reflection’ te Heino, ‘Pro Musica’ te Hoonhorst en het Dameskoor te Dalfsen staan onder mijn muzikale leiding. Daarnaast dirigeer ik popkoor ‘Fitis’ uit Wijhe en het projectkoor in de PKN-gemeente te Nieuwleusen. De kinderen van het oecumenische jeugdkoortje ‘Sparks of Joy’ te Olst/Wijhe staat ook onder mijn leiding.

 

In mijn muziekstudio te Wijthmen geef ik mijn lessen. Ik heb leerlingen, die piano, gitaar, blokfluit of keyboard leren spelen. Ook heb ik diverse leerlingen die zangles krijgen. Al mijn leerlingen zijn gemotiveerd en super enthousiast. Dit is voor mij heel belangrijk, muziek en emotie staan heel dicht bij elkaar. Wat woorden niet kunnen zeggen, lukt wel met muziek! Ik ben om die reden betrokken bij het muziekonderwijs van de Stichting Eilean.