Docent

Je krijgt les van mij: Magdalena Maria Jarczyk. Ik kom uit een muzikale familie, thuis werd veel muziek gemaakt. Mijn beroepsopleiding heb ik gevolgd aan de universiteit in Katowice (Polen). Deze opleiding is in 2005 door Internationale Diplomawaardering gewaardeerd met de mastergraad van een universitaire lerarenopleiding (ULO) voor het vak muziek. Daarnaast heb ik aan het conservatorium in Zwolle in 2011 mijn bachelor graad Kerkelijke koorleider behaald. 

 

In mijn muziekstudio te Wijthmen geef ik mijn lessen. Ik heb leerlingen, die piano, gitaar, blokfluit of keyboard leren spelen. Ook heb ik diverse leerlingen die zangles krijgen. Al mijn leerlingen zijn gemotiveerd en super enthousiast. Dit is voor mij heel belangrijk, muziek en emotie staan heel dicht bij elkaar. Wat woorden niet kunnen zeggen, lukt wel met muziek!

Je bent nooit te jong of te oud om muziek te maken. Dat zie ik bij mijn koren terug.

 

Vanaf 2007 ben ik in de Zwolse regio actief en als dirigent verbonden aan 6 koren. De kerkelijke zangkoren ‘Reflection’ te Heino, ‘Pro Musica’ te Hoonhorst, Martinuskoor te Vaassen en het Herenkoor te Dalfsen staan onder mijn muzikale leiding. Daarnaast dirigeer ik popkoor ‘Fitis’ uit Wijhe en het projectkoor in de PKN-gemeente te Nieuwleusen.